Este timpul ca tu să fii la înălțime!

Imagine L.A.

Ai între 14 și 18 ani și vrei să faci primul pas pentru a-ți îndeplini visurile? Ai nevoie de o doză de curaj, încredere și oameni care să-ți alimenteze energia?

Fundatia LEADERS, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, revine în această toamnă cu sezonul 5 al programului Leadership Autentic. Timp de 9 luni, elevi din 16 orase vor avea șansa să participe la cea mai amplă inițiativă națională de leadership, având cu toții șanse egale să obțină una dintre bursele de participare.

Cele 16 orașe care vor găzdui anul acesta programul Leadership Autentic sunt: Sibiu, Câmpina, județul Prahova, Ploiesti, București, Iași, Moreni, județul Dâmbovița, Moinești, județul Bacău, Ianca, judetul Brăila, Buzău, Bacau, Urlați, județul Prahova, Bacau, Videle, judetul Teleorman, Bustuchin, judetul Gorj, Rupea, județul Brașov, Pitești, Bolintin Vale, județul Giurgiu.

În fiecare dintre cele 15 orașe vor avea loc urmatoarele activități: Nivelul 1&2 ale programului cu training-uri pe teme precum: Bazele leadershipului; Autocunoaștere-Valori; Viziune-proiecții personale asupra viitorului; Comunicare în scris și tehnici de Vorbire în Public; Lucru în echipă.

Alături de cursurile susținute de trainerii LEADERS vor avea loc și module de Orientare în carieră realizate cu ajutorul unui instrument performant, Jackson Vocational Interest Survey, un chestionar dezvoltat de psihologul care a lucrat la NASA, instrument care generează  profile individuale ale fiecărui elev pentru a-i ajuta să-și identifice interesele și cele mai potrivite domenii spre care se pot îndrepta în viitor.

Programul ajunge prima oara in Sibiu cu nivelul 1 in zilele de 22 si 23 martie. Pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare elevii se pot inscrie aici: http://www.leaders.ro/programe/leadership-autentic/roinscriete/

 

O bursa de participare presupune:

-      accesul in cele 4 zile ale programului Leadership Autentic;

-      suportul de curs pentru nivelul 1 si nivelul 2;

-      acces pe platforma de orientare vocationala JVIS, un raport complet al intereselor vocationale si consiliere de cariera din partea facilitatorilor Leadership Autentic;

-      logistica si materialele de training pentru cele 4 zile ale programului;

-      acces in comunitatea tinerilor performanti Leadership Autentic;

-      pauzele de pranz din cele 4 zile de training acoperite;

-      posibilitatea de a participa în Tabăra Absolvenților Leadership Autentic – iunie 2014.

 

Înscrierile sunt deschise pentru toate cele 16 orașe-gazdă, iar datele de desfașurare ale fiecărei editii pot fi urmărite pe website-ul programului la categoria calendar.

Leadership Autentic este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale. Partenerii principali ai programului Leadership Autentic sunt  Petrom, BRD Groupe Societe Generale, Dedeman,  Lafarge.

 

Contact:

Beatrice Alexandrescu

Project Manager Leadership Autentic
LEADERS Foundation
142, Mihai Eminescu, apt 2, 2nd district Bucharest
Phone: 0736.380.980
E-mail: beatrice.alexandrescu@leaders.ro
Web: www.leadershipautentic.ro

Acest post are 2 comentarii

  1. Dany says:

    am inteles ca este gratuit pentru elevi… vreau sa stiu daca este valabil si pentru adulti si daca Da, cat ar costa?

  2. Dariana Nistor says:

    Bună,

    Din păcate, acest program este adresat numai elevilor. Fundația Leaders are, însă, și programe pentru adulți: Leaders Academy.

    http://www.leaders.ro/programe/leaders-academy/

Răspunde