Gala Elevilor – ediția a II-a

cover-gala-motto-la-vedere

 

Un univers în care educația este urcată pe podium, iar noi defilăm cu ea – există în România elevi care ne dovedesc constant că acest lucru ar trebui să fie un fapt general valabil.

 

Gala Elevilor își propune să premieze, să promoveze și motiveze tinerii care, prin muncă și pasiune, au ajuns la performanță și excelează în diferite domenii. Educația nu se rezumă numai la orele de curs, educația este generoasă și se oferă tuturor celor ce vor să o descopere, în diversele ei forme.

Scopul acestui eveniment este de a schimba mentalitatea comunității cu privire la tânăra generație, dovedind faptul că elevii nu reprezintă un viitor incert și instabil, ci cărămizile unui prezent ce se vor transforma în pilonii societății de mâine.

Categoriile concursului sunt:

Aplicațiile sunt deschise oricărui elev care a studiat în anul școlar 2013-2014 la o unitate de învățământ din județul Sibiu, luându-se în considerare doar rezultatele obținute în anul școlar 2013-2014. Perioada de înscriere este 20 septembrie – 1 octombrie 2014.

Proiectul este organizat de către Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, în parteneriat cu Centrul de limbi străine ProLanguage și Consiliul Britanic.

Acest post are 0 comentarii

Răspunde