Gala Elevilor Sibieni – înscrieri

În data de 25 mai va avea loc Gala Elevilor Sibieni, organizată de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, a Consiliului Judeţean Sibiu şi a programului YouthBank Sibiu.

Proiectul își propune premierea elevilor din judeţul Sibiu, care au avut rezultate deosebite în domeniul academinc, cultural, sportiv si cel al voluntariatului, al educaţiei formale şi non-formale, pe parcursul anului şcolar 2012 – 2013. Astfel vor fi promovate și motivate talentele, respectiv aptitudinile elevilor, dar și voluntariatul cu scopul implicării active în societate. Totodată, Consiliul Elevilor va fi promovat ca metodă de învățare prin experiență.

Înscrierile se fac până în 20 mai prin completarea unui formular online disponibil în funcție de categoria aleasă pentru înscriere. Elevii se pot inscrie la mai multe categorii.

  • Pentru categoriile științe tehnologice, filologie și științe socio-umane, științe exacte, arte și sport se completează următorul formular

https://docs.google.com/forms/d/1CF3zhsHzVRppjJ4I0du0tkaEjomAoDak2MhHn7Xy7yI/viewform

Diplomele/certificatele care demonstrează participarea și câștigarea unui premiu în cadrul unor olimpiade/concursuri/competiții trebuie atașate într-un link de transfer în formular.

  • Pentru categoriile promovarea egalității de gen și a non-discriminării și voluntarul anului se completează următorul formular

https://docs.google.com/forms/d/1KnpWZTEXVHrIEfCpsBmI-gRRyTnH56i7VTsgqvm2ino/viewform

Certificatele/diplomele care atestă implicarea ca volutar în diverse proiecte/activități trebuie atașate într-un link de transfer în formular.

  • Pentru cel mai activ Consiliu Școlar al Elevilor se completează următorul formular

https://docs.google.com/forms/d/1qF-qlWr-sb-eWnSbX4LcbT1mMoRcuOd5enrp_lVBDQc/viewform

Fotografiile, video-urile, link-urile, apariţiile în presa online, scrisă, televizată, radio etc. care dovedesc implementarea proiectului/ desfășurarea activităților trebuie atașate într-un link de transfer în formular.

 

 

Acest post are 1 comentariu

Răspunde