Premierea concursului “I think, therefore I blog”

12507_452970524781993_1826286403_n

Luni, 1 aprilie 2013, a avut loc festivitatea de premiere a celei de a doua ediţii a concursului “I think, therefore I blog”, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Sibiu. Aceasta a avut loc în incinta Bibliotecii Județene Astra Sibiu. Invitații festivității au fost Alina Morariu, coordonator YouthBank Sibiu și Ciprian Ciocan de la Fundația Comunitară Sibiu.

Blogurile au fost evaluate de către un juriu format din 4 persoane cu experiență în domeniu: Mircea Hodârnău – Radio Ring Mediaş, Tudor Popa – blogger cemerita.ro, Ciprian Drăghici – Citadela Sibiană şi Iulian Biriş – Biroul de Presă al Consiliului Judeţean al Eleviilor Sibiu. În urma acumulării notelor oferite de membrii juriului au fost premiaţi, la categoria personal, locul I – Cătălin Vasilescu, locul II – Raluca Maria Irimie și locul III – Rucsandra Tudoran. Alexandru Doda a câștigat locul I la categoria știri, iar Ioana Pîrcălabu a obținut premiul special pentru originalitate.

În final, elevii înscriși, organizatorii și membrii juriului împreună cu invitații, au participat la o dezbatere asupra interesului elevilor pentru blogging, a blogosferei sibiene și a popularității blogurilor printre tinerii sibieni. S-a încercat identificarea motivelor pentru care elevii renunță treptat la blogging, iar pe de altă parte nevoia altora de a scrie.

 

Acest post are 2 comentarii

  1. Ok, dar fara link spre blogurile castigatoare nu stim cine sunt ei :)
    O lista cu toti participantii ar fi fost buna. Si linkuri…

  2. [...] elevilor din Sibiu. Lucrul care l-am observat încă de la începutul evenimentului a fost regretul organizatorilor că anul ăsta au fost mai puţini înscrişi ca în 2012 şi întrebarea ce plana în toată sala [...]

Răspunde