Prezentare UK Study la Sibiu

12

În data de 15 noiembrie 2012, în cadrul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu a avut loc o prezentare a asociaţiei UK Study, care se ocupă cu promovarea studiilor universitate în Marea Britanie, la care au participat zeci de elevi din cadrul liceelor sibiene. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu în parteneriat cu asociaţia UK Study Romania.

UK Study Romania este o organizaţie care ajută elevii să fie cu un pas mai aproape de mediul universitar din Marea Britanie. Reprezentanţii organizaţiei au punctat, prin această întâlnire, intenţiile de a furniza informaţii relevante referitoare la condiţiile de eligibilitate, oferind asistenţa pentru alegerea unei universităţi potrivite în funcţie de preferinţele candidatului si împărtăşirea experienţei.

În parteneriat cu Consiliul Naţional al Elevilor, UK Study România sprijină tinerii pasionaţi de cultura engleză şi dornici să studieze şi să trăiască în Marea Britanie. În acest sens, organizaţia oferă asistenţă 24/7.

Consiliul Judeţean al Elevilor Sibiu, susţine acest tip de evenimente, deoarece deschid noi orizonturi pentru elevi, creând oportunităţi pentru a se dezvolta şi a alege cariera dorită, ca și cetățeni europeni. Evenimentul s-a marcat și prin prezența preşedintelui Consiliului Naţional al Elevilor, Andrei Bogdan Petre.

Pentru mai multe detalii şi posibilitatea de a fi la curent cu toate noutăţile organizaţiei, site-ul http://ukstudy.ro/ stă la dispoziţia tuturor celor interesați.

Pentru a vizualiza mai multe poze de la eveniment, accesați pagina de Facebook a CJE Sibiu

 

Acest post are 0 comentarii

Răspunde