Sharing 11even Experiences la Sibiu

Partener al acestui eveniment, CJE Sibiu vă invită la:

11even-sb

 

Sharing 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informaţii şi idei. În cadrul evenimentului din 16 mai, care va avea loc la Continental Forum Sibiu, aducem în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, Sharing 11even Experiences este creat pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră.

Suntem încântaţi să vă prezentăm speakerii pe care veţi avea plăcerea să-i întâlniţi pe 16 mai:

Teodor Tulpan – Alpinist

În 2003, la o temperatură de -40 de grade, şi-a înfipt bocancul pe Everest. De atunci, continuă să urce pe cele mai înalte vârfuri ale lumii şi să sară cu parapanta de pe stânci aflate la peste 6.000 de metri.

Mihaela Stroe – Speaker motivaţional

Îi ia patru secunde să îşi dea seama ce fel de om are în faţă, iar o bătaie din picior sau o mişcare involuntară a sprâncenelor sunt indicii suficiente pentru a anula ori a negocia o afacere de milioane de euro.

Constantin Chiriac – Directorul Teatrului Naţional Radu Stanca

Este un mare constructor şi realizator de proiecte pe care nimeni altul nu le-ar gândi şi nici nu ar îndrăzni să le viseze ori să le gândească şi nici n-ar ajunge din aceste motive să le înfăptuiască.

Cristina Bazavan – Jurnalist

A fost redactor şef al revistei Tabu, a făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM şi care a formatat şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.

Lucian Todea – Antreprenor

Este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România şi unul dintre cei mai experimentaţi tineri manageri români, potrivit anuarului ZF Who’s Who în Business Romania – Cei mai importanţi 1.000 oameni de afaceri.

Camelia Proca – Fondator A.L.E.G.

În 2004 a fondat la Sibiu organizaţia A.L.E.G. care promovează egalitatea de gen şi desfăşoară programe de prevenire şi combatere a violenţei de gen.

Livia Ognean – Medic neonatolog

A terminat Universitatea de Medicina din Târgu Mureş de care e foarte mândră. Este doctor în ştiinţe medicale din 2008. A început să lucreze la Spitalul Judeţean din Sibiu – secţia de neonatologie din 1994, secţia unde ajung toţi copiii cu probleme din Sibiu şi judeţele limitrofe.

Willy Schuster – Ţăran Bio

A învăţat agricultura bio în Elveţia şi America şi o practică în gospodaria familiei lui din Moşna, judeţul Sibiu. Îşi vinde brânzeturile celor care îi trec pragul casei şi militează, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Eco Ruralis, pentru agricultura ecologică şi pentru drepturile ţăranilor mici producători.

Elena Lotrean – Preşedinte la European Confederation of Youth Clubs

Cu o experienţă de peste 20 ani în munca de tineret, atât la nivel local şi naţional cât şi internaţional, Elena a debutat în munca voluntară ca membru în organizaţii de tineret, apoi ca Preşedinte al Organizaţiei Neguvernamentale de Tineret Crispus Sibiu din 1998 şi până în ianuarie 2011, moment în care devine Directorul Executiv al asociaţiei.

Aniela Sârbu – Psiholog

Construieşte cu curaj mesaje puternice capabile să înoate împotriva curentului pentru a ajunge la izvorul primordial al fiecăruia dintre noi. Doar aşa, Aniela se asigură că vorbeşte limba universală a celor care am fost înainte de a fi uitat cine suntem, cine am vrea să devenim.

„Viaţa începe cu noi” este deviza sub care Asociaţia Baby Care desfăşoară campaniile prin care încearcă să asigure copiilor noştri un început mai bun în viaţă. Împreună cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul acestui eveniment vom sprijini menţinerea standardele de îngrijire şi tratament a celor nou-născuţi, la cel mai înalt nivel.

 

Prin discursurile de la 11even ne propunem să:

  • Încurajăm liderii din comunitate (business și social) să reexamineze abordarea “bucuriei în locul de muncă”
  • Facilităm schimbul de experiență și dezvoltarea de relații
  • Evidențiem exemple de indivizi sau organizații care au experiențe relevante pe una din cele 2 teme

 

Te aşteaptă o zi plină de inspiraţie şi exemple pozitive, sesiuni de întrebări şi un after cocktail în care ai ocazia să interacţionezi cu oameni din comunitatea ta.

 

Contact:

Anda Suciu –  0745 047070

Alexandra Blejan – 0728 044 833

E-mail: sibiu@elevenevents.ro

Web: www.11even.ro

www.facebook.com/11even.ro

Acest post are 0 comentarii

Răspunde